Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Spekulacje > Spekulacje na temat 2.02 - Alive and Kicking |
o - (0 sekund temu) | |
syl Hybryda ![]() Posty: 283 Dołączył(a): Litry krwi: 2595 ![]() | Akcja już się jakos zarysowała w 2.01 i co teraz w kolejnym odcinku? Dla mnie duża niespodzianka do nowy Kol i jego znajomość z Daviną. "Żywi na nowo" bracia Kol i Fin na razie pewnie będą robic co matka im powie ale Kol zawsze był nieprzewidywalny i może odwinie jakiś numer. Cami zostawi Marcela? jak dla mnie nieee chyba ze marny Fin miałby ja zastąpic. Klaus mam nadzieje nie będzie niańczył Hajli -chociaż jak widac ze zdjęc promocyjnych to razem skopią tyłki wilkołakom z bagien. Może sie Ksiaze Bagienny pojawi :) Elijah chyba ma szanse na troche rozrywki z nową wampirzycą ( to z zdjęc z 03.) Co do wielkiego planu Ester to ciekawi mnie strasznie jak bedzie wyglądała jej rozmowa z Klausem, próbka była w zwiastunie, to będzie niezłe. Myślę ze ona go podpuszcza i będzie coś knuła z tym, żeby obiecac np. Hejli że nie bedzei hybryda i ja odmieni na człowieka i jej dziecko tez ale za cene wydania Klausa i innych. ![]() KILL HER AND THE BABY, WHY SHOULD I CARE?! |
o - (0 sekund temu) | |
Adria Pierwotny ![]() Posty: 1322 Dołączył(a): Litry krwi: 1450 ![]() | Effy, całkiem możliwe, że sobie tak uroiła... ale nie sądzę, by ukatrupili bachora, wokół którego toczy się cała akcja TO. Niestety, nie ma na to szans. ;/ EDIT: JAKO ŻE JEST JUŻ PO PREMIERZE ODCINKA, PROSZĘ WIĘCEJ NIE PISAĆ W TYM TEMACIE [PÓKI CO NIE MA MOŻLIWOŚCI EDYTOWANIA POSTÓW] - ADRIA ![]() R.I.P. TYLER LOCKWOOD ![]() |
|
|