Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Sezon 7 > 7.18 - One Way or Another |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Zapraszam do dyskusji. Jakie macie wrażenia po obejrzeniu odcinka? ![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
elsa Hybryda ![]() Posty: 59 Dołączył(a): Litry krwi: 985 | swietny . wzruszajacy , a ostatnia minuta damon taki nie pewny i dostał drzwiami od boni brawo .ten kawałek uwielbiam jest mega |
o - (0 sekund temu) | |
dejmyn Świeżak ![]() Posty: 136 Dołączył(a): Litry krwi: 980 | Bardzo przyzwoity odcinek, kurcze kibicowałam nawet Stefanowi i Valerie, szkoda, że im się nie udało, najważniejsze, że Stefek jest już w swoim ciele, a bez jej pomocy by się to nie udało. Mam ogromną nadzieję, że Bonnie nie skończy tak jak Mary Louise... chociaż wiemy, że po 8 sezonie odchodzi, ale to masa czasu jeszcze na to. Ciekawa jestem co jest w tym skarbcu... |
o - (0 sekund temu) | |
_Ianowa_ Rada Nieumarłych ![]() Posty: 447 Dołączył(a): Litry krwi: 605 ![]() | To był bardzo dobry odcinek. Czy ja coś pomyliłam czy w tym odcinku była taka piękna scena Defana? <3 bo obejrzałam 3 odcinki z rzędu i mogłam coś pomieszać. Było widać, że im na Sobie zależy, ta rozmowa kiedy Stefan idzie w mrozie, a Damon go szuka była bardzo fajna i również dobrze przez nich zagrana. Sam Paul w roli tego mordercy seryjnego mi się podobał. Szkoda mi tylko Bamona, ja wiem że Damon postąpił trochę kijowo, ale liczę, że ona mu szybko wybaczy. Jednak ich przyjaźń cholernie mi się podobała. I widać, że Bonnie bardzo na nim zależało, bo gdyby tak nie było nie zachowywałaby się tak. Plusik za Enzo i Bonnie, sa uroczy razem, serio. ;) ![]() ![]() |