Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Sezon 7 > 7.13 - This Woman's Work |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Zapraszam do dyskusji. Jakie macie wrażenia po obejrzeniu odcinka? ![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
Felippe Świeżak ![]() Posty: 1 Dołączył(a): Litry krwi: 310 | Caroline jedzie z dzieciakami do Klausa :D. |
o - (0 sekund temu) | |
TVD_TO Pierwotny ![]() Posty: 1657 Dołączył(a): Litry krwi: 2660 ![]() | Odcinek był ok. Dobrze, że nie było szMatta i Penny.![]() ![]() DEFAN <3 |
o - (0 sekund temu) | |
dejmyn Świeżak ![]() Posty: 136 Dołączył(a): Litry krwi: 980 | Bardzo dobry odcinek, szkoda mi Beau bo w sumie go lubiłam, dobrze, że udało im się pomóc Caroline bo inaczej mogło być nieciekawie. Stefan biedny został naznaczony przez Reyne i teraz musi uciekać... już wiadomo czemu jedzie do Nowego Orleanu, Caroline swoją drogą też tylko 3 lata później zastanawiam się tylko jaką sprawę ma Caroline do Klausa, ciekawe czy to też pokażą czy tylko Stefana. Alaric postąpił cudownie nazywając jedną z dziewczynek Elizabeth <3 normalnie się popłakałam na tej scenie. Elena żyje, ciekawe co to za znajomi Enzo się nią zajmują, ale najważniejsze, że Damon nie będzie się dalej staczał bo znowu ma powód do życia. Ciekawa jestem co się dalej będzie działo. |
o - (0 sekund temu) | |
Zaczarowana12345 Świeżak ![]() Posty: 1 Dołączył(a): Litry krwi: 310 | Ciekawe czy elena naprawdę tam jest co będzie dalej.. |
o - (0 sekund temu) | |
ange31 Potępiony ![]() Posty: 653 Dołączył(a): Litry krwi: 1420 ![]() | Kur... a ja już myślałam, że oddadzą mi starego Damona. Tak pięknie się zaczynało. Blondas jedzie do NO. Hahahaa to się Klaus ucieszy :D No i oczywiście hit odcinka-Enzo :)))) Odcinek 7/10. A ta cała łowczyni jak na siódmy sezon wydaje się być niczym w porównaniu z innymi wrogami MF.![]() ![]() |