Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Sezon 3 > 3.08 - The Other Girl in New Orleans |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Zapraszam do dyskusji. Jakie macie wrażenia po obejrzeniu odcinka? ![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
LoveMikaelson Pierwotny ![]() Posty: 12 Dołączył(a): Litry krwi: 365 | Finn is back bitches!!!!!!!! |
o - (0 sekund temu) | |
Vivian Świeżak ![]() Posty: 13 Dołączył(a): Litry krwi: 440 | A mi się wydaje że ona z nim tak jakby tylko rozmawia nawet jeśli on jest zmarły |
o - (0 sekund temu) | |
Szulu Nocny Łowca ![]() Posty: 198 Dołączył(a): Litry krwi: 1045 ![]() | Pewnie będą retrody z Finnem i o przemianie Tristana. Może nawet pokażą jak Finn został zasztyletowany![]() |
o - (0 sekund temu) | |
LoveMikaelson Pierwotny ![]() Posty: 12 Dołączył(a): Litry krwi: 365 | @szulu Finna zasztyletowali 100 lat później. |
o - (0 sekund temu) | |
dejmyn Świeżak ![]() Posty: 136 Dołączył(a): Litry krwi: 980 | Baaardzo mi się podobał. Klausowi bardziej zależy na Cami niż jest w stanie pojąć, przez chwilę myślałam, że się pocałują, ale mam nadzieję, że wszystko przed nami :D Hayley faktycznie jest gotowa rzucić wszystko, żeby pomóc Mikaelsonom bo oni są jej rodziną jakkolwiek patologiczną i pokręconą, ale rodziną. Jeśli Jackson nie potrafi tego zrozumieć to już jest tylko i wyłącznie jego problem. Marcel jest wtyczką która jest teraz Mikaelsonom bardzo potrzebna, całe szczęście, że Klausowi udało się wydobyć z Aurory część lokalizacji w której znajduje się Rebekah teraz wystarczy ją znaleźć :) Rozmowa Cami i Aurory była ciekawa dzięki niej, poznaliśmy mroczny sekret Cami. Finn ^^ jak wyprzystojniał. Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek i na Rebekę :D |