Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Sezon 3 > 3.19 - ,,No More Heartbreaks'' |
o - (0 sekund temu) | |
Annie1602 Doppelganger ![]() Posty: 243 Dołączył(a): Litry krwi: 29625 ![]() | Opinie, ocena, wrażenia po obejrzeniu odcinka.![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
littlewolf123 Świeżak ![]() Posty: 1 Dołączył(a): Litry krwi: 210 | Jezu ten odc boski *.* ryczałam jak bóbr ;c ale w końcu się coś dzieje...Bardzo ciekawie. Nie mogę się doczekać następnego odcinka :D |
o - (0 sekund temu) | |
dejmyn Świeżak ![]() Posty: 136 Dołączył(a): Litry krwi: 980 | Też się zryczałam niesamowicie po prostu, biedny Klaus, czy on do jasnej cholery nie może chociaż przez dłuższy moment być szczęśliwy? Nie mówię, że na długo bo wiem, że prosiłabym o zbyt wiele :( tak mi go szkoda i Cami :( kurcze lubiłam ją i to bardzo i to jaki Klaus był przy niej, jako jedna z niewielu potrafiła do niego dotrzeć. Bez niej nie będzie tak samo :( Teraz jeszcze Davina do jasnej cholery?????? Kol czy Ciebie pogrzało? Jak on swoją drogą się odsztyletował? Mam ogromną nadzieję, że uda się zgładzić Luciena, a teraz jak mają jego krew będzie to łatwiejsze. |
o - (0 sekund temu) | |
Michel_Griffith Czarownik ![]() Posty: 50 Dołączył(a): Litry krwi: 235 | Tragedia! Żeby Cam i D sprzątnęli w jednym odcinku to już totalna masakra :( Pierwszy raz ja ryczałem na TO. Jest mi tak żal wiedźmy i terapeutki że nie wiem co napisać. Wielka ale to wielka szkoda, odcinek prze ciekawy i trzymał do ostatniej sekundy w napięciu. Oby śmierć choć jednej była do odwrócenia, szybciej chyba Davine przywrócą niż Cami, ale mam mega wielką nadzieję że obydwie wrócą, bo zaczyna być w NOLA bardzo gorąco. Co do wątku wiedźm z 9 sabatów, to chyba duszki na łeb dostały by tak odwalać. |
o - (0 sekund temu) | |
SunshineHeart Świeżak ![]() Posty: 184 Dołączył(a): Litry krwi: 295 | Odcinek mega nudny... Dobrze że Cami i Davina zdechły ! Dwóch idiotek mniej :D ale ryczacego Koliasza po tej bitch mogli sb darować. |
o - (0 sekund temu) | |
Michel_Griffith Czarownik ![]() Posty: 50 Dołączył(a): Litry krwi: 235 | Pleciesz bzdury :P Tyle. |
o - (0 sekund temu) | |
SunshineHeart Świeżak ![]() Posty: 184 Dołączył(a): Litry krwi: 295 | Wyrażam swoje zdanie i tyle :p |
o - (0 sekund temu) | |
Michel_Griffith Czarownik ![]() Posty: 50 Dołączył(a): Litry krwi: 235 | To straszne dla mnie co mówisz :< ubolewam, strasznie, dlatego że D i Cami, wprowadzały całkiem fajne zamieszanie, urozmaicenie ;) |