Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
_Ianowa_ Rada Nieumarłych ![]() Posty: 447 Dołączył(a): Litry krwi: 605 ![]() | Myślę o kierunku finanse i rachunkowość- ale też zawsze chciałam uczyć w szkole, nie wiem jak to połączyć. Mam jeszcze rok, bo skończyłam 3 klasę technikum ;p Dietetyka nawet mnie interesuję w jakimś tam stopniu, nie żebym wybrała takie studia, ale zdrowy tryb życia staram się prowadzić i coś tam poczytać :D ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Claire Wampir ![]() Posty: 34 Dołączył(a): Litry krwi: 3120 ![]() | Hejka, sorka, że się wcinam, ale @Ianowa, ja studiuję finanse rachunkowość, a marzę o tym, żeby być nauczycielką matematyki XD![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Ianowa, pytałaś co studiujemy, ja bezpieczeństwo narodowe :p służby mundurowe, te sprawy ;) |
o - (0 sekund temu) | |
_Ianowa_ Rada Nieumarłych ![]() Posty: 447 Dołączył(a): Litry krwi: 605 ![]() | Claire- i jak Ci się podoba? :D Iamgonnahate- też ciekawie :D I co ja teraz zrobię, bede kelnerką do końca zycia, haha :D ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | @Ianowa zawsze możesz swoją restaurację otworzyć :P![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Claire Wampir ![]() Posty: 34 Dołączył(a): Litry krwi: 3120 ![]() | Ianowa, nie podoba. Jak czytałam o tym kierunku w liceum, to wydawał mi się ciekawy, ale rzeczywistość okazała się inna. Mnie to nie interesuje, łatwo też nie jest. Ogólnie wielkie rozczarowanie, ale rezygnować już nie będę. Ale jak kogoś interesują te klimaty, to powinno mu się spodobać.![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Minuta ciszy dla fanbesu [*] |