Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
_Ianowa_ Rada Nieumarłych ![]() Posty: 447 Dołączył(a): Litry krwi: 605 ![]() | Możemy :D tylko jeśli o mnie chodzi to ja nie zawsze mam czas. To jakbyś to widziała ile odc w tygodniu? ;D![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Witam drogie koleżanki :) Co słychać w wielkim świecie? ![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Możemy oglądać po 2 odcinki tygodniowo w takich odstępach czasu, żeby jakoś każdemu udało się obejrzeć i skomentować tutaj :) Cześć Viktoria, dawno Cię nie było :D U nas jakoś leci, a u Ciebie? ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
_Ianowa_ Rada Nieumarłych ![]() Posty: 447 Dołączył(a): Litry krwi: 605 ![]() | o super, tak mi pasuję :D może ktoś do nas dołączy xD ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Cześć Sylwia! Jak fajnie kogoś nowego tutaj zobaczyć. To znasz już podstawowe informacje o mnie i Mary (Idze) bo tylko to było na pierwszej stronie z tego co widzę :D Napisz coś o sobie więcej (jeśli chcesz oczywiście ;D) I się śmiejcie, ale ja kiedyś przeczytałam cały ten wątek, jak nie mogłam spać w nocy xD Cześć Victoria, świętujemy dzisiaj urodziny @iamgonnahate i ,,kompromitujemy'' ją na fejsie. A tak ogólnie to nic ciekawego się nie dzieje. A jak u Ciebie? A co do riłocza to ogarniam aktualnie dwa, ale mogę się przyłączyć do Was. Tylko trzeba to jakoś fajnie ogarnąć ^^ Dwa odcinki tygodniowo będą okej jak dla mnie, do końca sierpnia nic konkretnego nie robię, wiec się dostosuje co do dnia. ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Cześć Sylwia! Miło, że w końcu ktoś do nas dołączył, bo już miałyśmy siebie dość XD nie no, żartuję, mam nadzieję, że zostaniesz z nami dłużej :D Co do riłocza to ja chętnie się podepnę, dzisiaj w busie słuchałam sobie soundtracku z pierwszego sezonu i złapała mnie taka melancholia i sobie pomyślałam "ale bym obejrzała znowu od początku", a tu proszę :D mówcie od kiedy zaczynamy :D No i cześć Victoria, co tak rzadko nas odwiedzasz? Też już masz nas dość? :D ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
_Ianowa_ Rada Nieumarłych ![]() Posty: 447 Dołączył(a): Litry krwi: 605 ![]() | Mam 18 lat, ucze się w ekonomiku. Od ponad roku też pracuję, w restauracji, juz przywykłam, i lubię to co robię, przynajmniej na tym etapie ;p Kiedyś byłam wielką fanką TVD, dopiero The Originals wciągnęło mnie bardziej ;p generalnie lubię seriale różne, oglądałam mało wymagające 90210 czy The Royals i inne troszkę bardziej ambitne Arrow, Dr House. Lubię aktywność fizyczną, chodź ostatnio mam strasznego lenia;> Co jeszcze o mnie? uwielbiam fora! znowu się zastanawiam, czemu nigdy nie widziałam tego wątku, może to przez ten oryginalny tytuł :D Może co do naszego serialu, to uwielbiam Klausa w S4 równiez Klausa z Hope! a no i duet Marcela z Rebekhą. Może znajdę tu jakieś osoby, co też ich lubią, bo nie wiem czy to bardzo popularny paring :D Jak mówie, ja na re-watch bardzo chętnie ;) jak sie ogląda serial w takim tempie jak ja, to tyle rzeczy się pomija :D Jaki był wasz ulubiony sezon? :D ![]() ![]() |