Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | To będzie nasza miesięcznica? <3 Aaaa, pięknie, moja starość wydaje się ciut milsza! |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | 100dnica XD tak serio to znamy się już 98 dni jak dobrze policzyłam (od daty założenia konta, to szybko poszło pamietam). +stóweczka @iamgonnahate, dzisiaj jest Twój dzień, wiec jesteśmy tu wszyscy dla Ciebie <3 Wybierz temat dyskusji Kałmuku, specjalnie tu posiedzę xd ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
_Ianowa_ Rada Nieumarłych ![]() Posty: 447 Dołączył(a): Litry krwi: 605 ![]() | Cześć :D dlaczego nie miałam pojęcia o tym wątku ;o przeczytałam 1 stronę, chciałam zjechać na doł a tu 248, poddałam się :D![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Dzięki Inadu <3 Przemoc i pedofilia w dziełach Plec? Dobry temat? :D Cześć Ianowa, udostępniałyśmy link do tego tematu, ale nikomu więcej się nie chciało przyłączyć to się poddałyśmy ;p Same miałybyśmy problem żeby to znowu czytać :D |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Witamy w naszych skromnych progach fanbase'u :D Fajnie zobaczyć kogoś nowego. Wiem, że TO ledwo zakończyło sezon, ale riłoczuje ktoś ze mną wszystkie sezony? :P ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
_Ianowa_ Rada Nieumarłych ![]() Posty: 447 Dołączył(a): Litry krwi: 605 ![]() | Sylwia jestem, będzie po imieniu :D miło mi ;) Ja bym re-watchowała xD a to dlatego, że wgl. serial nadrabiałam i oglądałam bardzo dużo odcinków, i całość skończyłam szybko, bo chciałam być na bieżąco, a teraz do marca to tyle czasu :D ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | To może od jutra zaczniemy? :D ![]() ![]() |