Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Sofya, ale wiesz, że ja byłam przez ponad pół roku 100? weganką? Przerwałam to (bo zaczełam jeść normalne słodycze, poza tym nadal jadłam tak jak wcześniej), ale pare dni temu zaczełam od nowa. Na takiej diecie o wiele lepiej się czuje. Saltzman nieee to mix sałat, ogórek, pomidorki koktajlowe, słonecznik i sos z musztardy i oliwy z oliwek ;p ale zapraszam ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Ja jednak potrzebuję więcej kalorii trochę :D To co Ty jadłaś wtedy, kiełki? Bo ja bym chyba nie miała nic takiego w domu, wodę ew. :p |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Jak tak gadamy o jedzeniu, to zjadłabym pizze i pierogi z kapustą i grzybami XDDD Tylko te pierogi uważam za najlepsze :D ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Różne ryże, makarony, kasze, rośliny strączkowe oczywiście (białko), dużo warzyw, owsianki, koktajle, wszystko tylko w wersji wegańskiej. Zamiast sera do pizzy np. dawałam tofu. Mleko zamieniłam na roślinne...itd itp ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Brzmi jak jeden wielki smutek :( |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Ja to po samych sałatkach,jakkolwiek by duże nie były,to po 30 minutach głód czuję. Ale można się do tego przyzwyczaić. Po prostu zwalczyć to głupie myślenie: "I'm hungry, I'm hungry...bo to "tylko warzywa"...) |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Dobrze, że są dokładki XD![]() ![]() |