Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Jasne, Aurorka pokrzywdzona wielce, a kogo bijecie ciągle za Haylijah? No kogo pytam się?! :D To ja tu zaraz odejdę, o. :D Na pożegnanie każdej ze strzały w tyłek. :p |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Sofya, nie podskakuj mi. Mam na Ciebie odpowiednie artefakty, żebyś zniknęła z powierzchni Ziemi :*![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Oj, Saltzman, mam kontakty u dwóch najpotężniejszych bestii na świecie, nie brykaj :D Do tego jeszcze sztylet Papy Tunde, naprawdę nie warto ze mną zadzierać :D |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Przypominam, że ja jestem trybrydą. Załatwię taką bestie jednych ruchem reki. Ostrze Papy Tunde, Ty tak serio? Mój mąż jest LEKARZEM. MEDYCYNA, mówi Ci to coś? Dzieki medycynie udało sie stworzyć broń na bestie, myślisz, że Goran z Wami sobie nie poradzi? Już szykujemy dla Was sztylety.![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Jest we mnie teraz Pustka, nie fikaj maleńka. Nawet nie wiesz co to |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | WieŻe że dam sobie z nią rade. Teraz to nie słownik XD ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Chyba tylko pozostaje sobie zrobić koszulkę z tym "wieżę" :D Chociaż nie będę żądać za wiele, wystarczy mi ta "Team Horcel <3" |