Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Aż mi ulżyło, nareszcie nie muszę udawać, moge wejść na post z dyskusją i pohejtować wszystkich po kolei <3 nie muszę jechać na każdego użytkownika na priv. Nie no, ale serio xD![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No tak od razu lepiej, cała nasza fałszywa natura :D wychodzą pedofilskie zapędy no i shipy, które są zabronione kategorycznie :D |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Ja lubie jeszcze Elvine (w 1x05, jak patrzył na nią na wixie czarownic chyba w 1x18 i w filmiku blue blood chociaż tam to więcej gorana było). Czy jestem na wstępie skreślona? +chyba założe Horcel shippers club. ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Ja jestem naczelną kierowniczką shipu Horcel, wypromowałam tę nazwę i wszędzie im piszę serduszka. :D Oczywiście, że jesteś skreślona, mogłoby być inaczej? To nie miejsce na kulturalne dyskusje i akceptowanie czyichś poglądów :D Inność=coś złego XD |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | A ja nienawidzę Haylijahy, Elviny i dlatego zawsze mi się od was obrywa :/ Sama się sobie dziwię, że w ogóle jestem z Wami na priv i cokolwiek do Was piszę... Włazicie na mnie we trzy i tyle mnie tam widzieli. Co kot napłakał. Tak bezczelnych osób, to ja w życiu jeszcze nie widziałam :/ ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Ty już Saltzman nie udawaj takiej pokrzywdzonej. To mi się najbardziej za shippowanie Freelin obrywa a Ty najbardziej na mnie jedziesz. Chyba sama odejde z fanbasu. XDDDDDDDDDDDD ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Saltzman nie pierdol, mi to nie wolno nic napisać, powiedziałam tylko o Klayley to mnie zignorowałyście, a potem jeszcze Goran na mnie wjechała :/ i jak tu z Wami gadać?![]() ![]() We stick together as one |