Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | U nas dobrze wszystko, na wysokiej kulturce :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No jasne, nie inaczej ;) Właśnie, @Szulu mi przypomniał o tym, że już maj, powinna być niedługo jakaś informacja o 5 sezonie :) |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Też o tym ostatnio myślałam i się cykam. Zwłaszcza że najnowsza oglądalność nie zachwyca, a przy poprzednim odcinku też nie było dobrze. W sumie i tak tendencja wzrostowa w porównaniu do s3, ale kto go tam wie. Mam nadzieję tylko, że mi nie wyjadą 15 maja z informacją że soreczka ale anulowaliśmy, bo wiecie, 16 popraweczka i wolałabym żeby mnie nic nie wytrąciło z równowagi :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Ja sobie nie wyobrażam, że to już mógłby być koniec, po 5 też niekoniecznie, ale byłoby łatwiej |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ja jestem w stanie zaakceptować s5 jako finałowy, nawet jak będzie skrócony jak ten, serio. Nawet bym chyba tak wolała. Z jednej strony kocham TO i mogłabym mieć nowe odcinki do końca życia, ale z drugiej pamiętam że nad tym serialem jednak czuwa Julka i nie chciałabym, żeby spierdoliła wszystko jak to zrobiła z TVD. Dlatego chyba wolę żeby zakończyli to po s5, może jeszcze się uda zakończyć to z klasą ;p ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No tak, niech będzie po 5, ale nie wcześniej :( |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Dzień dobry Kałmuczki <3 Dubluję komentarz, piekło mnie pochłonie, no trudno :D |