Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Nie no, dla nas ruchadło (ech), ale Marcel ją traktuje nawet poważnie skoro ją próbuje chronić ;p Też zwróciłam uwagę na to jej spojrzenie, ona już jakby go kochała, ale może jej się w grze aktorskiej miłość z nienawiścią pomyliły :D |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Albo Taylor poczuła miętę do JoMo i inaczej nie umie xD![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No nie dziwię jej się, oj nie dziwię *.* Co tu tak cicho? Obraziłyście się czy cooo :D |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Ja książkę czytam xD Nie wiem jak się sprawa ma z Adą i Igą :D ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Uczę się ;p i słucham muzyki z wixy![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Też bym poczuła miętę, więc nie winię jej za to akurat XD ona Kluchę rucha wzrokiem, ale co się dziwić. Stare dobre Ruchadło :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Taka już dola Ruchadła, co poradzimy :D |