Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No ale pisałaś że się witałaś a nas nie było to nadrobiłam :D Ruchałki, prawie jak rusałki, słodko :p |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Izka,jak pisałam,odpisze raz na ruski rok. Bo się obraziła. Odpisze,że "jesteście bitches" i tyle. Myślę,że to koniec "mądrych i długich" wywodów z jej strony ;/ |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Sofya, to z tęsknoty. Nie dziwie Ci sie, ona była jedną z nas ;c Ale macie racji, też mi to o Rebece skojarzylo sie z ,,ciekawe kiedy Davina powróci". Gdyby nie to, ze byla dzisiaj aktywna pomyslalabym, ze zapomniala hasla ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Hahahah xd btw. no teraz się przyznam zerkam na czat, jak Hayley zniechęciła do siebie dwa komplety rodziców? :p chyba za mała ze mnie fanka bo zabitych przez wampiry rodziców bym nie nazwała zniechęconymi :v |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Ja ten mały spam chciałam nawet skomentować, ale bałam się, że nawet na stronie TO mnie zjadą :P ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | I powiem wam, że dalej mam rozkminę kiedy wykazałam się hipokryzją względem Daviny xD ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Lol, nie. Biologiczni zdedowali, nie miala jak ich zniechęcić. Adoptowani ją wywalili z domu jak się przemienila w wilka Ms Saltzman, tu Cie nikt nie zjedzie, masz całą stronke TO po swojej stronie ;D ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |