Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | A Iza dzisiaj była, nie wiem dlaczego nie zagadała kochana ;c![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | no a co, może się zdarzyć XDDDDDDDD tylko że 4 razy się zlagowało w podobnym odstępie czasu a potem dwa razy znowu ten sam komentarz po jakiejś godzinie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No i super ;p Taak, jeśli było coś takiego to tylko i wyłącznie mogli stąd wyczytać :D Pozdrawiam serdecznie czytających prócz naszego grona ;p No tak czy siak wielkich tajemnic nie mamy skoro link do tego wątku jest gdzieś tam w komentarzach itd. :D Oj tak, ja wiem, że to niespecjalnie raczej, ale wygląda komicznie tyle tego z rzędu :D |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | No ja się przywitałam jakiś czas temu,a tu nic nie było! :D W sensie z dzisiaj trochę tych komentów a propos tej jadki. No czytają nas,czytają. Ale czy to ważne? :D Że tak powiem, podśmiechuję z tego :D |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Dobra, to może oficjalnie: Cześć wszystkim kałmuczkom. No i tym, co czytają :p Izunia była? Może ona się gniewa na nas? Albo na mnie raczej :| |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Serio, pozdro, prawie 200 stron, mi by się nie chciało XD![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | A i chyba zostałyśmy nazwane ruchałkami, ale pewna nie jestem czy to się do nas odnosiło, jeżeli tak to się śmieję XDDDDD![]() ![]() We stick together as one |