Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Za to świetny poziom reprezentujecie sobą na stronie TO. Wasze posty ograniczają się do "XDDDDDDDDDDDDDDDDD" i podśmiechujków. Wyzywacie nas od mało poważnych, a same robicie cyrk i burdel na TO i my wcale tam nie jesteśmy potrzebni, bo bez nas świetnie robicie wiochę ;p![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Cała strona TO to cyrk i burdel moi drodzy. ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Ja tam do burdeli nic nie mam :P![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | A co do tego zaśmiecania stronki. IMO oni powinni sobie utworzyć swój własny wątek na forum i tam gadać oblewaniu się gównem. Jak widać wielu przeszkadzają takie gównoburze i najazdy na każdego kto się tam udzieli. To by rozwiązało problem, każdy kto będzie chciał to poczytac bedzie mógł tam wejść a Ci których to nie obchodzi nie będą musieli tego czytać. Tak jak z naszym wątkiem. Jeśli kogoś obchodzi nasze życie i rozmowy typu zupa była za słona to tu wchodzi i czyta, a kogo nie to omija go szerokim łukiem i tyle.![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No, ale jedną rację trzeba mu przyznać - nie są tu potrzebni ;p![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Otóż to. Brak słów. Napisałam jeden komentarz i od razu dostałam odpowiedz, że moje zdanie ich nie obchodzi <3 ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |