Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | już po Tobie hahaha :D W ogóle jeszcze mnie rozśmieszyło teraz stwierdzenie że po ponad 100 komentarzach to się idzie domyślić, że to nie jest dyskusja nt. odcinka tylko gównoburza. Jakoś my spokojnie wbijamy ponad 200 z normalną dyskusją. No ale to nasz poziom przecież taki niski :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Teraz zastanawiam się gdzie zabłysnęłam hipokryzją odnośnie Daviny xD Nie przepadam za nią, ale jakby nie było wprost powiedziane, że jej dusza przestała istnieć, to by mi to powiewało, że ona wraca... Ale ja nawet jadę po swoich ulubionych postaciach XD Np. Taki Jon Snow z GOT. Rozumem to on nie grzeszy, prawie jak Caro w TVD, ale i tak jest mniej denerwujący niż Sansa... Nie lubię rudej od samego początku. Moje wrażenia przeniosły się z książki na ekran i odkąd pamiętam życzę tej postaci śmierci :D![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ale z tego co oni się wypowiadali u nas - harry i hope - to ja zauważyłam, że oni tak z dupy sobie pisali "co za hipokryzja", jakby w ogóle nie wiedzieli co to znaczy XD więc się nie dziw, że i u Ciebie się gdzieś doszukała![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Odpowiedziałam jej grzecznie i kulturalnie, więc raczej nie można się do czegoś przyczepić. Taki plus odcinka drugiego, że Stefan nie ma już tej fryzury, która mu nie pasowała XD W dłuższych wygląda lepiej :D ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ja to się cieszę że jutro w nocy już obejrzę nowe TO i w końcu będę miała normalną dyskusję o odcinku u nas <3 należy nam się po dwóch tygodniach przerwy i po tylu dramach w międzyczasie :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Ja się zastanawiam gdzie Iza... Taki news o Davinie, a ona go jeszcze nie skomentowała :( ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ooooo właśnie!!! Śniło mi się dzisiaj, że Izka w końcu weszła i nas zwyzywała XDDDDD![]() ![]() We stick together as one |