Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Jeny, przeczytałam całą ich gównoburzę XD Na 185 komentarzy chyba tylko 15 dotyczyło odcinka... Albo nawet mniej :D I poziom naszych dyskusji na stronie TO jest zatrważający xD Padłam i nie wstaję. Chociaż muszę powiedzieć, że ubawiło mnie to. Na dodatek ta informacja, że sev ma 40 lat... Srać się o takie rzeczy? :v W tym wieku? Ja bym się martwiła emeryturą, w tym kraju to nic nie jest takie pewne jak ciąża Beki - niestety. No, ale to ja. Żeby nie było, że ją obrażam tym stwierdzeniem z emeryturą czy coś XD Chciałam nawet coś dorzucić na temat tych trollowych kont, które to ma harry zakładać XD Jakby to on stał za kontem Izki, to bym się obraziła :v A co XD ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | ,,w tym kraju to nic nie jest takie pewne jak ciąża Beki'' hahaha <3 Ms Saltzman, wygrałaś dzień! +podziwiam za cierpliwość do czytania tego ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Pozwoliłam sobie skomentować ten rewatch, a raczej to co się tam dzieje![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Już Was oczywiście hope objechała, bo nie mogła przeżyć, że my ją tutaj ścisnęłyśmy i musiała się pokazać na "swojej" stronce ze "swoim" towarzystwem, że też mogą ;p I nie zapomniała dodać, że się pchacie tam na siłę ;p oczywiście w przeciwieństwie do jej ziomeczków z czatu, którzy wchodzą na stronkę TO, żeby się tylko pociskać ;p no i jeszcze to podsumowanie, że same się upokarzacie XDDDDDD nie zliczę ile razy to dziewczę się samo zaorało w swoich wypowiedziach i to tylko w tej jednej pseudodyskusji. Teraz to już tym bardziej mam wrażenie, że nasze forum jest czytane i omawiane dokładnie przez tamto towarzystwo, więc ponownie - życzę miłej lekturki :) Jeżeli faktycznie tak jest, to się niestety zdradzają w swoich komentarzach, że tak ich interesuje nasza dyskusja. Więc tym bardziej mnie śmieszy ten fragment "(...) uważają to za takie żałosne, ale jednocześnie tracą czas na czytanie tego" XD Skomentuję to tylko tak: ja pierdzielę, ale hipokryzja ;DDDD bo to ich chyba ulubione zdanie :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Skoro my się upokarzamy wchodząc na stronę TVD, to co dopiero hope :) Co ona biedna ma o sobie powiedzieć, kiedy wchodzi na stronę TO ;) ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | O matko, ja zaraz się posikam serio :D harry tak się ciska na TO i wszystkich, którzy to "gówno" oglądają i jeszcze niedawno pisał do Nyn, że stalkuje czyjeś komentarze, a teraz sam się przyznał, że tu do nas włazi i czyta co my piszemy XDDDDD kurwa sorry, ale ja już padłam i nie wstaję. Akurat jestem na wystarczająco niskim poziomie, co nasi kumple ze stronki TVD <3![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Pewnie mnie zjadą, bo zadałam to samo pytanie na VD :P![]() ![]() |