Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Nie wierzę,że moje "prawie" rówieśniczki mogą być tak durne. |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Są ludzie i są taborety. Tekst rodem z podstawówki. Jak ich zachowanie.![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Szczerze? Już i tak dawno mówiłam, że mam wywalone na to czy mnie ktoś tam shejtuje, czy wejdzie tutaj to zrobić. Ale teraz znając wiek tej Pani, to już tym bardziej po mnie to spłynie. To już chyba prędzej się przejmę jak mnie Izka wyzwie od kałmuka i bitch. Serio.![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | I to prawda Ada co napisałaś, że stronka TO a stronka TVD to niebo a ziemia. Dlatego się tak obśmiałam, jak hope napisała, że ją u nas poziom odstraszał XDDDDD i dobrze Nyn jej odpisała na to - "co kto lubi". ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Ja też ma wylane na to czy jakaś 40letnia dziunia z mózgiem 12 latki będzie na mnie swój jad wylewać. A jak tu wejdą to będe udawać, że ich nie ma i ciągnąć z Wami rozmowe jak zwykle, to by ich najbardziej zabolało.![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Miło mi,że nie "wpada"tu nikt,kto chce siać zamęt :D Fajna odskocznia i miłe relaksowanie :) Cieszmy się tym,póki można. |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Dokładnie, też się nie będę fatygować do dyskusji z nimi bo i tak pogadać sobie możesz, a nic nie dotrze :D Wtedy to dopiero dupa zaboli :D![]() ![]() We stick together as one |