Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Tak! Sevendays! Haha ;D o to mi chodziło :D Mieszają mi się avki i "nazwy" Siriusli nie wierzę,że 40.lat :D dajcie mi dowód :D |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | ,,powiedziałaś A powiedz i B TCHÓRZU!!!" ,,oblałaś się gównem" Ona jest tylko pare lat młodsza od mojej mamy. To chyba mówi samo za siebie. No kurwa, co sie dzieje z tym światem. W ogóle zauważcie, że forum TO a forum TVD to jak niebo a ziemia. Niby jeden portal a ile różnic ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | ...i,jeśli nie macie dowodu na jej wiek,to nie obrażajcie mnie :D Nigdy nie uwierzę! nigdy! ;D |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | ...i,jeśli nie macie dowodu na jej wiek,to nie obrażajcie mnie :D Nigdy nie uwierzę! nigdy! ;D |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | A proszę Cię bardzo Pati :D http://vampirediaries.pl/forum/pogaduchy/22-poznajmy-sie-qampa,strona-2 40 niecałe, no ale tyle i tak wystarczy żeby coś już sobą reprezentować. Masakra. ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Sorry,miałam problem z netem. Zdublowało się. Nie wierzę w te "słowa" i nie wierzę,że to 40-latka. Albo "prawie". No kurde. |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Właśnie skopiowałam link i miałam wysyłać : Przygotujmy sie juz na to, ze jutro splynie na nas fala hejtu, albo raczej fala gówna XDDD ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |