Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | A. Jak jestes na 7x05 to Ci powiem, ze w 7x06 stanie sie cos strasznie smutnego. Zaplaczesz sie tam![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Samara była jedyną nieirytującą "laską" Emily jaka się przewinęła, zgadzam się :D Boże, nie mogę jak po 1:10 mówi "I'm gonna take a shower" i zaczyna spierdalać XDDDDDDDDD leżę ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | To chyba idę oglądać :D ale najpierw wrócę do pilota i sprawdzę czy ten mały skurwysynek się tam nie plącze :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | W ogóle Emilka to tam taka rozchwytywana jest :D Spencer, Aria i Hanna miały stałych partnerów przez wiekszość czasu a ta zmienia laski jak rękawiczki. Też z tego nie moglam hahahhah <3 ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Wren i Melissa są najbardziej podejrzani moim zdaniem. Ale nie zdziwiłabym sie jakby to była Mona. Historia zatacza koło. Oglądaj i daj znać jak wrażenia po scenie końcowej 7x06 *.* ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Obejrzałam se odcinek. Ok. Nadal czekam. Dla mnie Melissa też od zawsze podejrzana. W ogóle te Hastingsy jakimiś grubymi nićmi szyte. |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Obejrzałam 7x06. Ada, chodziło o Sarę Harvey, która, o ironio, umarła pod prysznicem? XDDDDDDD![]() ![]() We stick together as one |