Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ja to czytałam że endgame dostanie Spoby, Haleb, Ezria i Emison :D ale jakoś na razie nie widzę, żeby coś szło w stronę Emison (jestem na 7x05, Ezra się oświadczył Arii)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Harvey zajebista persona :D Drewno jakich mało :D Nie jestem "sziperem" związków tutaj. Mnie interesuje rozwiązanie zagadki tak,żeby to miało sens :D Wyjaśnienia Cece nie pokrywały się parę razy z tym,co widzieliśmy w serialu. Ale to tam wiadomo. Dyskusja gdzie indziej. Ja oczekuję rozjaśnienia,wyjaśnienia i żebym była zadowolona :D Macie gdzieś te napisy? Bo wedle mej naajlepszej wiedzy,oszukano mnie. |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Page? Jedyna laska co do niej pasowała to była Maya. Ale juz nawet Paige moze byc, byle nie Alison, no nie trawie jej. W ogole pojawila sie teoria, ze Paige to A.D. bo w scenie koncowej pokazali tego kogos i mial wlosy jak ona. A apropo sarki https://youtu.be/yXswHTc0eSg ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Tak, Paige, no nie mogłam typiary znieść. Mayi też specjalnie nie lubiłam. A z Alison wyjdzie (jeśli wyjdzie) sztucznie wg mnie. Boże ten filmik, płaczę XDDDDDDDD i jeszcze podpis "Single from Sara's debut album "Shower". I don't own a shit." perełka ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Ja już nie żyje https://youtu.be/bUcVut0-wr4 ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Paige jako AD byłoby spoko. Laska nie do lubienia :D Maya-następna postać irytująca moją osobę ;D Emily nie ma szczęścia do kobiet. Alison-bez komentarza. Jedynie Samara była ok. Krótko,ale fajnie. Toż to nasza Claire ;) |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ja z napisami nie pomogę, bo nawet nie wiem gdzie szukać, nie oglądam z polskimi :D W ogóle pll zaczęłam w przerwie między s3 a s4 TO, w sumie stosunkowo niedawno, gdzieś październik/listopad. I jak tylko widziałam kogoś z TO to mi dupcia płonęła :D zwłaszcza że do tej połowy s6 to serio było wciągające, więc sobie idealny serialik znalazłam, jeszcze mi jako tako zakleił mniejsze dziury w sercu wytworzone na skutek braku oridżinalsów :D ![]() ![]() We stick together as one |