Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Niech czytają, w końcu to publiczne forum, mnie to wali. Mogą sobie nawet o mnie tam pisać jak chcą ;d Ja przeczytałam tylko urywki i mi wystarczy. ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Jak ktoś to czyta to pozdro, mi by sie nie chcialo czytac 160 stron rozmów które mają ze mną chuja wspólnego XDD![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No mnie by też znudziło jakby to nic ze mną było i nie ogarniałabym do końca :D Gdybyśmy chciały coś ukryć to byśmy przeszły na fejsa/gg czy czego tam się używa :D Ja tam zerknęłam, ale nie mam siły ich czytać, stanowczo ;p |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Tak trochę na temat, a trochę nie, to powiem Wam, że śmiesznie mi widzieć swoją ikonkę przy komentarzach do dramy :D Bagniaczka mnie odzwierciedla w takich momentach idealnie :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Widocznie ludzie nie mają co ze sobą zrobić. Do pracyyyyy,kuźwa :D Żeby im głupoty z głowy wyplenić. Ja tam nie wiem czy czytają to forum. Nie interesuje mnie to.Ja czytam to,w czym biorę dyskusję tylko :D no chyba,że jest obowiązek "nadrobienia" czegoś szczególnego :D Ludzie to problemów nie mają. Siriusli. Do łopaty im trzeba |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Na naszą klase <3 Mi tez sie tego czytac nie chcialo, migneły mi przed oczami tylko dwie kwestie. 1.Phoebe 2.Jak ktoś obraza aktora/postac/ship to obraża też ich fanów. ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Hahaha Iga :D ale racja, mina babki idealnie odzorowuje moja jak tam zajrzalam![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |