Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Tonkin jest brzydka,więc nie powinna dostawać ról :D Uśmiałam się tak bardzo, jak wtedy gdy ostatnio obierałam ziemniaki :D (Nie)ciekawy człowiek to :D A na pewno niewarty komentowania :D |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Im się serio nudzi i czekają aż się napatoczy ktoś, na kogo się będą mogli rzucić. Jak na czacie z 2-3 dni się nic nie działo, to przecież wtedy na stronkę TO nagle wleźli, żeby się tylko do czegoś przypierdolić. Żałosne to jest no, i brak mi słów żeby to jakoś lepiej skomentować. To ja chyba nawet już takich akcji w gimnazjum nie doświadczałam. Bo w podstawówce to normalne ;p![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | A nie, sorry, w gimnazjum pamiętam było coś takiego, ale to wypłynęło od totalnych zjebów intelektualnych. Chyba mówi samo za siebie ;p![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Ja nie wiem, ale mam takie wrażenie, że oni czytają wszystko to co tutaj piszemy/piszecie. Nie umiem tego z siebie wyperswadować. Może się mylę, nie wiem. Znowu na mój temat tam rozmawiali. Troszkę się wkurwiłam (a nie powinnam), i w końcu napisałam. I tak wiem, wczoraj inaczej mówiłam, no ale nie wytrzymałam. Będą moją osobę wplątywać w tą chujową i bezsensowną dramę. ![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Tonkin można wiele zarzucić, ale nie brzydotę ;) Niech czytają, jejku, my nie potrzebujemy ich uwagi, oni mają problem jeśli potrzebują naszej :v |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Wyrośnięta z takich drama jestem. Cieszę się z tego ;D Nie ma jak dobra gównoburza :D Ale zdecydowanie ta w korpo, a nie na stronie o serialu hahahahahha ;D |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Też mi przeszło przez myśl, że to wszystko jest czytane :D ale tak jak napisała Kasia :D jak ich to tak bardzo interere to od siebie pożyczę tylko miłej lekturki![]() ![]() We stick together as one |