Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Zazdro, ja kiedyś też tak miałam, że wpierdzielałam jak chłop i wszyscy się na mnie gapili z litością, że tyle jem, a potem słyszałam komentarze, że zaraz zniknę, że jestem jakaś chora i żebym sobie zrobiła badania, bo jest mnie coraz mniej XD w sumie sobie myślę że dołożenie częstych imprezek na to wpłynęło, że zaczęłam tyć, bo tak to nic na mnie nie działało. Nigdy nie byłam specjalnie chuda, ale szczupła, teraz też nie jest źle, no ale było lepiej. No i ten rok przerwy teraz też się chyba do tego przyłożył :/![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Ja nie jem w sumie dużo :D Może to ma wpływ, ale jak jem no to w 90% coś niezdrowego ;p przy każdym odcinku TO z siostrą wpylamy 2 paki chipsów :D Imprezować jakoś nie imprezuje za często więc może zacząć powinnam ;p |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Ja przed maturą wpierdzielałam jak świnka morska. Trzy posiłki plus jakieś przekąski to było za mało XD Każdy mój dzień wyglądał tak, że jadłam trzy bułki, dwie pizzerinki, duży talerz obiadu i kolację, a i tak chodziłam spać głodna ;D Przez trzy miesiące tak żyłam, a potem wróciło wszystko do normy, bo matura minęła xD I przytyłam z dwa kilo - na szczęście tylko tyle XDDDD W ogóle jaki ja grubasek przy was jestem XD Kasia, ja przy tobie to wieloryb :( ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Na pocieszenie powiem, że ważyłam prawie 60 kg jak byłam w gimnazjum, z wiekiem jakoś coraz mniej mnie :/ Wolałabym być wielorybem, rlly, łatwiej zrzucić niż przybrać :D |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Ja właśnie ważę 60 kg xD Co prawda mam te 170 cm, ale wciąż mi się to nie podoba :D A trudno mi zrzucić, bom łasa na słodkie ^^ ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Ja to jestem morświnem na tym forum. W ogóle ni to gruba ni to chuda. Z 3 tyg i wróciłabym do dawnej wagi która mnie satysfakcjonowała, ale teraz z tego stresu nie mam siły nawet o tym myśleć. Najlepiej żarłabym same słodycze XD Kiedyś (w gimnazjum) miałam nadwage i w tym czasie ogólnie tyłam jak zjadłam wiecej niz 1400kcal. Potem schudłam i sie unormowało, Ostatnio moge żreć i żreć i waga stoi w miejscu. ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Słodycze to jest to <3 Oddaj mi tyle, ile Ci przeszkadza, biorę wszystkie kg :D |