Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ja to nawet lubię taki tłum :D ale od czasu do czasu, tak to zdecydowanie preferuję jakieś działki poza miastem, często ze znajomymi się wybierałam i to były chyba moje najlepsze wakacje :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | No dokładnie. Lipiec/sierpień to oklepany temat. Czerwiec na koncu i wrzesien na początku też. Ale zdecydowanie można wybrać terminy,gdzie nie ma tłumów,a pogoda dopisuje. To jest od połowy kwietnia do połowy czerwca i od połowy września do pierwszych dni października. Ja to lubię. Nienawidzę tłumow,bo dla nich pracuję :) |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Witaj w klubie. Pracuję w takim zawodzie, gdzie tłum jest od poniedziałku do niedzieli. Zwłaszcza w weekend.![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Ejże ludzie,idę spać! ;) Trzymajcie się i nie piszcie dużo! :) |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Jak tam sny kałmuczki? :D |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Pustka![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Nie pamiętam, żeby mi się coś specjalnego śniło xD Pewnie nudno było w tym śnie ;D ![]() ![]() |