Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Oby :D bo się czuję nieswojo gdy mi piszecie,że mojego Elijahy brak :D To tak,jakbym nie miała duszy...albo zwyczajnie avka :D Jak coś to zapraszam do siebie w kwestii wyboru miejsca na wakacje. Nie robię reklamy,bo:a)mam sporo zapytań i masę roboty:D b) nie jestem tą,która by się ogłaszała na forum bez sensu. Piszę po znajomości-lubię Was,to może i znajdę chwilę,jeśli któras planuje wakacje/wczasy ;) |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | A! I zapomniałam dodać przy okazji- miliony rzeczy robię za darmo(czasem niestety),więc też to jest moje - c)-po znajomości :D |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Też bym się wybrała na jakieś wakacje. Gdzieś na Wyspy Kanaryjskie, gdzie można się zaszyć i uspokoić, odpocząć.![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Będziemy pamiętać, dzięki :D żebym wiedziała wcześniej, to może bym się zgłosiła po coś bardziej egzotycznego :D ale Mazury też lubię, jak nie umrze nasze forum do tego czasu to za rok się do Ciebie zgłaszam :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | To chyba teraz :D Bo później tam ciężko się zaszyć i uspokoić :) Mnóstwo ludzi i hałas hehe. Ja tam jestem zwolennikiem wakacji w maju/czerwcu. Ewentualnie wrzesień po drugiej połowie. No ale takie moje zboczenie zawodowe. Wiem,kiedy jest tłum i jakiego tłumu unikać. |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | @orydzynals to było a propos Wysp Kanaryjskich :) |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Zawsze można się wybrać poza wakacjami lipiec/sierpień. Wtedy cisza i spokój gwarantowany. :D![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |