Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Zajebiscie,Mazury są spoko. Chętnie sama bym się wybrała,ale nie mam tyle czasu i urlopu :) A dokąd jedziesz? |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Nie ma. Ja też nie widze ;c Mnie by moze bylo na cos stac, ale pracuje do koca wrzesnia, to by bylo na tyle z planow na wakacje. W weekendy bede jezdzic nad morze bo mam blisko ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Ejże,co jest,że nie widzicie mojego Elijaha? Martwie sie,że ktoś mnie zhakował po chamsku :D Kuźwa nie straszcie :D Rozumiem,że masz studia,więc od października wracasz na Uni. Wakacje w HR w pazdzierniku też mogłbyby być ciepłe. Ale trudno. Mazury zajebiste. Jak dla mnie,mega drogie momentami. Ale wspaniałe klimaty :))) |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Victoria ja nie wnikam za bardzo, w sumie teraz tam weszłam tylko, a tak to i tak tam nie siedzę, to nie wiem kto tam z kim się "kumpluje", pobieżnie tylko co z czatu można wywnioskować, bo to akurat widzę często. No ale już to pisałam - nawet nie wiem jak to skomentować już. No ale nie przejmuj się, każdy na każdego się ciska w sumie, czy jest powód czy nie. Pati jadę do Jedwabna(?), nie wiem czy dobrze odmieniłam :D ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No zniknął Eljasz, Ty go wzywaj na miejsce szybciutko :D Ja na Mazury mam bliziutko bo ze wschodu jestem, a pewnie wyemigruję na całe wakacje, że znowu nici z wypoczywania :( |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Jedwabnego/Jedwabnych może raczej ;p |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Ehhh oni tam każdego wyzywają, na nas też w końcu zaczną jechać, nie zdziwiłabym się ;p![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |