Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Jakbym miała hajsu to bym dawno leciała, do Chorwacji, gdziekolwiek :D a niestety stać mnie tylko na Mazury w tym roku XD Mi też Twoje profilowe Pati zniknęło w komentarzach. ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Jak to? Co uciekło? Elijah uciekł? Że niby rozwód? |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Jest tylko taki ludek jakbyś nie miała nic ustawione Swoją drogą nie wiem czy Victoria to przeczytasz, ale jeszcze przy okazji na Ciebie wjechali na stronce TVD teraz. ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Nic nie tykałam w profilowym,jakem Patrycja z domu Mikaelson. Do Chorwacji? Heheh. Jako człowiek-specjalista w dziedzinie turystyki i "pomagania ludziom w doborze wczasów"-(powiedzcie znajomym,że takie osoby istnieją-zróbcie mojej firmie reklamę:D) uważam,że tańsze są wakacje w Chorwacji niż na Mazurach :D Chociaż Mazury lubię bardzo osobiście,btw :) |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Wiem Iga, widziałam. Tak naprawdę nie wiem dlaczego, ale ja się wcale nie udzielam tam, nie odpisuję, ani nic. A już w szczególności nie rozmawiam z Nynaeve. Ja pierdolę, a miałam sevendays za koleżankę. ![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Znalazłam po taniości domek i z resztą sprawdzony i polecony przez znajomą, więc nie jest źle :D Jak na sezon i wakacje w sumie nad wodą, to wyszła bardzo rozsądna cenka :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | A teraz jestem? Wkleiłam od nowa,żeby nikt nie pomyślał,że ktoś się pode mnie podszywa :D |