Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Może nie wie kto to nazista :v Innego wytłumaczenia nie widzę XD ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Kto to ten harry w ogóle? To chlopak, dziewczyna? W ogóle ja bie wiem o co chodzi na tym czacie. To jakies kolko wzajemnej adoracji? Kto ich tam wie Dalej ricka nie widze ;/// ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Jako, że pisze o sobie w męskiej osobie, to chłopak. A na chacie poruszają różne tematy, teraz wzdychają do starej stronki i jak to kiedyś tam nie było ;D ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No Ricka to ja mówiłam, za dwa dni może ;p No oni jacyś tacy dziwni są z tym swoim zamkniętym gronem |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Oni maja chyba jakis problem, uczepili sie Nyn i ciagle jada na nia i jada. Miałam tak w klasie w podstawowce. Grupa dziewczyn wybieralam sobie co tydzien nową ofiare i gnebila ja do czasu jak im sie nie znudzila, potem brali na celownik nastepna osobe i tak w kołko. Tylko istotna kwestia. To byla podstawówka.![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Fajnie by było jakby każdy sobie komentował to co lubi i z szacunkiem do innych, tak jak było teraz. I to prawda że na Nyn się upierdolili strasznie. Ale zmieńmy temat, bo mi zaraz żyłka w dupce pęknie hahaha :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Cieszę się, że mamy tutaj swoją odskocznię ;p Wychodzi to nam na dobre :D Zmieniamy temat, jasne. Kol pewnie znajdzie ten kawałek ucha groźnego psa skoro Davina się pojawi :D |