Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | I Sofyi piękno odbierają trochę.. ale co poradzimy :( No o Alarica walczyć będziesz najwyżej z Caro, która go nie chce, ale i tak nie odda xd Ja nie wiem co robiłam w moim dzisiejszym śnie, ale wątpię, że mówił o przyszłości :D |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | A tak szczerze, ten Harry to ma naprawdę nierówno pod sufitem :D Nic, tylko wszystkich obraża. Ja uwielbiałam Delenę, i troszkę mi przykro jest jak to widzę.![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | A ja dalej widzę Simone :( Wkurza mnie trochę takie długie zmienianie profilówek XD ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Jakoś nigdy nie przywiązywałam wagi do wypowiedzi Harry'ego xD Ale na chacie widzę, że wszystkiego się czepia :D![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Ja w sumie też nie, ale nazywanie kogoś nazistą jest co najmniej nie na miejscu. Ale masz rację, nie warto się takimi idiotomi życia psuć i w ogóle. :D![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No to prawda Victoria, teraz jeszcze bóldupił do Nyn na stronce TVD, że powinna się poddać i przyznać do porażki (bo miała odmienne zdanie niż on), a na koniec stwierdził że Nyn wszystkim swoje zdanie narzuca. Ja to sobie myślę czasem, że ci ludzie w ogóle nie czytają tego co napisali przed chwileczką. To dopiero hipokryzja. Ale chyba za trudne słowo, żeby jeszcze zrozumieli co to znaczy w ogóle.![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Ja myślę, że to jest prowokacja i tyle. Jest ich za mało i się nudzą chyba ze sobą już :D |