Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Babuszka kuźwa moc :D Hahahahahahha. To jest fenomen. Nie mogę z tego avka :D |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Coraz mocniej się upierają na niszczenie naszej społeczności.. ech, przegrają tę wojnę ^_^ |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Przy każdym forum tak jest :) Takie są koleje rzeczy. No bo my,Polacy,jednocześnie jesteśmy mega hejterami,a z drugiej strony mocno wrażliwi na ocenianie. Taka nasz natura :) |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Przecież to bez sensu, my nie idziemy hejtować do nich :v coś czuję że wrócą w większej grupie bo pojedynczo to nawet nie konkurencja w dyskusji :D |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Nie mówię o naszym "hejtowaniu" Daviny. Mówię ogólnie o Polakach,co się przekłada na fora :D Różnica jest taka,że nikt od nas nikogo nie obraża. A widziałam tutaj mnóstwo obrażających komentarzy,bo ktoś kogoś(w sensie postaci) lubi/nie lubi. Dlatego rzadko bardzo się udzielałam. I to z przerwami. Najważniejsze jest,żeby znaleźć złoty środek. No kurde. Jak kogoś nie lubię,to nie hejtuję tego,że ktoś może tę postać lubić. I vice versa. Ale na forum nie ma dyskusji-zawsze przepychanka. Hejt,bo ktoś może mieć swoje zdanie. Bez sensu. Davina nie miala prawa się pojawić nawet gościnnie. No ale widocznie nie znamy prawdy ;) |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No jeśli te stereotypowe cechy Polaków są prawdziwe to niestety to pokazują, nieważne no ;) Pewnie my nieuważni wszyscy tu jesteśmy, osoba, która ogląda 1 odcinek na 10 pewnie wie lepiej :D |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Na razie wchodzą pojedynczo, zostawiają ze dwa komentarze i spierdalają do siebie XDDDDDDDD ale już chyba musiała jakaś dyskusja zawrzeć, skoro się nagle tutaj towarzystwo powoli przenosi :D No właśnie chodzi o tą różnicę, bo my sobie tutaj kulturalnie dyskutujemy i nikt na nikogo nie wjeżdża bo nie wiem, ktoś lubi coś czego ja nie. A na stronce TVD cały czas jest gównoburza. Ale w ich mniemaniu to i tak oni mają super wykwintne wypowiedzi, a my jesteśmy gimbusami <3 ![]() ![]() We stick together as one |