Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No dla niejednej osoby.. (albo może jednej XD) pewnie to będzie super szał, ciekawe wydarzenie :D Ja liczę, że jednak zrobią jak z odrywaniem plastra- szybko i bezboleśnie skoro już trzeba :D |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ja się założę, że Izka w końcu doceni odcinek, skoro Davina będzie :D Nareszcie jej się jakiś spodoba :D Ja tam na dyskusję nie wchodzę, póki mnie nie zawołacie :D piszcie jak będzie drama, to wbijam, sama z siebie nie, nie chce mi się dyskutować z tamtą "społecznością" ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | A ja myślę, że ona będzie marudzić na zbyt krótki udział jej ulubienicy w odcinku :D Na razie chyba żadna tam nie wskakuje ;p |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | Bez żadnych rzewnych opowieści. Jak już ma być specem od Pustki,to konkretnie. Ale pewnie,jak znam życie i Plec,to nie obejdzie się bez powitalnego :"why you killing me,I'm not gonna help you". Bank. Normalnie na bank. Potem gadka,ze jak Elijah z Freyką mogli. Potem foch. Potem Klaus bedzie przepraszał ( :( ), i w końcu z fochem na twarzy Davinka jakoś się ogarnie i pomoże. Oczywiście po znamiennych słowach,że Kol ją kocha i na pewno kiedyś będzie chciał przywrócić. |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Jejku, straszne to będzie.. było mi jej niby szkoda jak ją Freya wykorzystała.. ale ona była martwa kurde :D niech sobie pozostanie |
o - (0 sekund temu) | |
pepati Wampir ![]() Posty: 168 Dołączył(a): Litry krwi: 905 | No tak by to musiało być. Już sam fakt,że ją jakoś magicznie odwiedzą,skoro się "wysadziła z Przodkami",jest bezsensem dla mnie. No i tekst,że to Przodkowie wezwali Klausa... siriusli?ich już nie ma? A raczej miało nie być? trąci to myszką wszystko. Może to jakoś wytłumaczą w miarę,w miarę. Ale i tak będzie mocno naciągane. |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | No mnie nie przekonają nijak, powinni się ogarnąć z takimi akcjami bo zepsują świetny sezon |