Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Też wierzę haha :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | O, widzę w końcu Sofyę <3 chyba kocham ją jeszcze mocniej :D Iga, skończ ukrywać Babuszkę, to nie fair, że jej nie widzę :( |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Przecież ja jej nie ukrywam, wręcz przeciwnie, niech wszyscy ją w końcu ujrzą :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Wciąż Klaus :| Teraz tak ewidentnie widać, że społeczność jest podzielona na TO i TVD :D |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ja bym raczej powiedziała na normalnie myślących i zachowujących się ludzi oraz gimbusów :D w tej społeczności TVD jest garstka ogarniętych, wystarczy spojrzeć teraz na chat :D Nyn też na stronce TVD się udziela, ja tam już dawno nie wchodziłam, wiem tylko, że ona jest tam aktywna nadal no i tylko tyle co na chacie czasem mi mignie. ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | I tyle mi wystarczy, i tak mnie skręca czasem jak zobaczę co się na chacie dzieje. Chyba odpuszczę w ogóle rewatch TVD, bo nie chce mi się dyskutować tam, zaraz i tak mnie zagryzą bo nie daj boże będę uważać inaczej niż oni. A na koniec mi jeszcze rzucą, że więcej oleju ma dziecko z gimnazjum, żebym wyjęła kija z dupy i chyba nie wiem co to dystans ;p![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Ja kilka razy coś na TVD pisałam, teraz już zrezygnowałam ;p o czacie nie mówiąc :D Mogliby dać jakieś nowe materiały do odcinka |