Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | O, kałmuczki, ale miałam sen XD Vince z Kolem (Nate) mi się śnili, że Vince wypominał dla Kola, że już całkiem zapomniał o Davinie i nie zależy mu na tym żeby ją przywrócić/zobaczyć, na co się Kol strasznie zbulwersował i mu udowodnił, że się myli :D Podał przepis na takie odwiedziny w zaświatach: coś tam z tortu urodzinowego, kawałek ucha groźnego psa i krew dziecka, które się kocha XD I się okazało, że ma wszystko prócz tego ostatniego dlatego wrócił z ST po krew Hope :D |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Kawałek ucha groźnego psa hahahahaha![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Zajechało mi Dhalią hahaha tam cos bylo z krwia (?) czarownicy która kochała Żarty żartami ale skoro oni mają iść do tych zaświatów to pewnie będą potrzebować jakiegos ,,przepisu" bo to nie jest tak hop siup. Nie zdziwie sie jak wyskoczą z tortem hahahaha. Może to proroczy sen? :D ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Pierdziele, kałmuczki, to Wasze avki tak pięknie wyglądają <3 http://funkyimg.com/i/2sfnK.png ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Mam zrytą banię, ja wiem, ale to był ekscytujący sen :D Oo, naprawdę ładnie się prezentują <3 |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Nie jest źle! :D Tobie się chociaż nie śniła przemiana w wampira i nie czułaś zapachu krwii i głodu przez sen ;p chociaz ten tort i ucho hahahah :D Piękne są, prawdziwe z Was kałmuczki Sofyi <3 ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Ja się bałam o Hope w tym śnie, ja jak mój Marcelluś mam słabość do dzieci XD Na czacie fajny pocisk poszedł :D Gdyby się dało to kliknęłabym "lubię to" :D Ja naiwnie wierzę, że te wampiry serio istnieją i kiedyś się wybiorę do Nowego Orleanu ;p |