Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Oni mają ból dupy o wszystko. Dlatego nie komentuję żadnego posta. Wolę się pośmiać ze wszystkiego co oni tam wypisują. :D Wtedy od razu humor się poprawia. :)![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Chciałam nawet coś napisać na temat TO na chacie, ale "bałam" się, że mnie tam zjedzą żywcem :P ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Ja bym nie ryzykowała, mogłabyś już nie wrócić. :D![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ja tam już sama się pogubiłam co wg. nich można lubić, a co nie, ale nieważne, bo lubię TO, więc i tak na starcie jestem skreślona :( Mnie to też śmieszy :D i chyba więcej komentarzy do tego nie mam :D ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Life_Sucks Wampir ![]() Posty: 3802 Dołączył(a): Litry krwi: 23755 ![]() | Ach, szkoda słów, czasu i nerwów. Oni mają swój własny KLUB WIELKICH HEJTERÓW, którym się wydaje, że są najważniejsi na świecie i musisz się zgadzać ze wszystkim co myślą. A jak masz swoje zdanie, to zaraz się wielce rzucają. Dlatego są śmieszni jak dla mnie i zachowują się jak gimbaza. :D ![]() ![]() czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Dokładnie, dlatego mówię, że nie warto reagować, bo dla nich po reakcji dopiero się zaczyna zabawa, bo się udało kogoś sprowokować, po czym jeszcze tobie powiedzą, że się zachowujesz jak gimbus XDDDD a najbardziej lubię jak się wręcz szczycą tym, że są takimi wielkimi hejterami <3 no ja nie wiem, chyba tylko paść im do stóp, toż to taki zaszczytny tytuł sobie nadali :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Ale czego my się czepiamy. Oni są elitą na tej stronie. Ich bogiem jest hejt. +wali mnie to czy gimbusy nazywają mnie gimbusem xD Btw widze babuszke! Cudowny początek dnia <3 ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |