Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Matko, żenada, nie czytałam tego wcześniej, ale i nie żałuję ;p Ja rozumiem, że można krytykować jak się coś nie podoba czy to paring czy wątek czy wygląd, aktor, cokolwiek :D Ale jak motyw przewodni samego serialu i same podstawy się przeinacza to ja nie rozumiem po co masochizm ani oglądania ani tego komentowania :D |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Ja sobie chyba założe konto na jakimś forum o Riverdale kurcze. Obejrzałam dwa odcinki, nie podobało mi sie, troche fabułe ogarniam bo moja siostra to ogląda i mi opowiada. Czasami tam z nią coś pohejtuje. Tak, to dobry pomysł! Tylko musze kogoś ze sobą wziąść, żeby mnie bronił w razie co. Boże.. A tak serio, nie wytrwałam do końca czytania tego i nie zamierzam tam wracać. Tak jak jest tu teraz jest dobrze :) ![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | też tego nie czaiłam a takie komentarze typu "żenada" były pod każdym postem XDDD jak mi coś nie pasuje to tam nie włażę, nie czytam, tym bardziej nie komentuję![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | to że TO trzyma lepszy poziom niż TVD to dla nas oczywiste, no ale to nasza opinia. Komuś się może bardziej TVD podobać, ja tego nie ogarniam, ale szanuję, przecież nie będę wszystkim wciskać na chama swoich poglądów. Natomiast kompletnie nie czaję hejtowania czegoś NON STOP, jak się tego nie lubi. A już tym bardziej jak się nie ogląda XD![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Ja się chyba jakoś ciut po tym zaczęłam uaktywniać tutaj, tak mi się wydaje, że do komentarza z wężem doczytałam i nie wracałam do tego temu cała afera jest mi obca :D My Cię wybronimy Ada, nie bój żaby XD Ja jako pierwsza bo nie widziałam ani odcinka, ale w hejcie się ogarnę w sekundę :D |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Ja czaje. Chce zwrócić na siebie uwage, byc w centrum zainteresowania. Coś jak Izka tylko poziom wyzej + za dużo wolnego czasu![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Kasia, wylosujemy jakies postaci stamtąd, ogarniemy po krótce kim oni są i jedziemy XD![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |