Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Ja już miałam coś tam napisać, jak oni zaczeli o tym głosowaniu gadać, ale uznałam, że dobra, walić. bo potem bedą hejty na mnie tam lecieć ;d Albo ktos tam kiedyś (nie pamietam kto kogo, poza tym nie chce po nazwach walić) napisał, żeby ta osoba weszła na strone TO, bo brakuje mu jej hejtów. A ona: Nie bede marnować czasu na tłumaczenie im tego. Jak chcą sie zachwycać gównem to niech sie zachwycają, ich problem.![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | TAAAAAK widziałam to! :D http://originals24.pl/21181-oficjalny-plakat-promujacy-4-sezon-the-originals Macie, tu była dobra drama :D i chyba po tej dramie już był spokój ![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Tak trudno zrozumieć, że nie wszyscy muszą mieć zdanie takie jak Ty i hejtować to samo.. ech, no poziom niski bardzo. Ja tam się cieszę, że odpuścili sobie udzielanie na stronie TO ;p |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Pewnie to Adria była :P![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | I wydaje mi się że ta osoba, która to pisała ironizowała, bo wiem o kogo chodzi i tak sobie wnioskuję, może niesłusznie. Natomiast, ta która pisała o zachwycaniu się gównem już nie i to jest przykre XD![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Jakby nie było TO trzyma większy poziom niż TVD, ale jak się komuś nie podoba to niech nie ogląda, a swoje opinie można wyrazić w kulturalniejszy sposób :v ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Czytam, to, Iga szacun, dobrze jej przygadałaś! :D![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |