Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Wiem, że nie wszyscy :D ale wiem też, że duża część z teorii przynajmniej już powinna jakiś poziom sobą reprezentować, adekwatny do wieku, bo taką dziecinadę tam serwują, że na pierwszy rzut oka pomyślałam, że to naprawdę jakieś gimbusy. W sumie nie wiem, czy to tak dobrze, że ogarnęłam, że mają ponad 20 lat, bo chyba z jeszcze większą żenadą na to patrzę XD![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Ja jakoś nie patrzę ;p odkąd tutaj się udzielam to staram się ten czat ignorować całkowicie :D |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Iga, co się czepiasz kałmuku XD My przecież mamy po 3 lata :DDDD ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Też się staram, ale czasem mi się obok wyświetla i się rzuca w oczy. Wiem, że na tej stronce też się masakra działa, na szczęście jak tu przylazłam to już na samą końcówkę ;p I dobrze, teraz jest fajnie, poziom wypowiedzi zachowany, wszyscy ładnie dyskutują i mi się tu podoba![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Karolina dobrze gada, Izka nas już wszystkich tu podsumowała :D |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No tak i jesteśmy beznadziejni :D![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | O, to ja nie wiedziałam, jak tu zawitałam to już było tylko okej, w dawne posty nie wnikałam ;p i jak widać lepiej nie wnikać |