Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
xxcruentumxx Hybryda ![]() Posty: 308 Dołączył(a): Litry krwi: 255 ![]() | Mnie tam Lexi jakoś mało obeszła xD Była, to była. Nie było jej, to nie :D ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Ja z tych wymienionych oglądam tylko TO, o Lucyferze wiem tylko, że przystojny ten diabluk (w tv reklamę widziałam) ale takie to chamskie kurczę |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Widziałam to XD nie wszyscy mają ponad 20, są osoby z LO też, chyba z gimnazjum nawet, ale starsi od nas też są. Ale w sumie to jestem im wdzieczna, nie wchodze na fejsa wiec gdyby nie oni, nie ogrnełabym, ze jest to głosowanie :D![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ostatnio jeszcze mi się w oczy rzuciło jak Nyn coś tam napisała i pod koniec tylko rzuciła że "nieważne, bo nie korzystam z komputera i nie mam czasu czytać" a ktoś jej odpisał "no to nie pisz jak nie możesz XDDXDXDXD". Jakby jakieś stado gimbusów tam siedziało.![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | też to widziałam, i w tym momencie uznałam, ze jebie ten czat XD![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Wiek to jedno, ogarnięcie to drugie ;p Jeśli wierzyć, że Izka to też 20-latka ;p |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Gimbus to stan umysłu, także tego.![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |