Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Pogaduchy > Fanbase Ruchadła Marcysi |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dobra bo się tak rozwodziliśmy nad tym trochę, to czas najwyższy się za to wziąć. Zrzeszamy tutaj wszystkich fanów Sofyi czyli Królowej Nowego Orleanu. A tak na poważnie to to jest miejsce, w którym możemy sobie pogadać o sprawach niekoniecznie związanych z TO. Jako że swojego chatu się raczej nie doczekamy, przeskakiwanie między stronkami jest niewygodne i ciężko tą oridżinalsową społeczność na chacie złapać, to wskrzeszamy troszkę to forum z naszym nowym wątkiem :)![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Ja obejrzałam pilota i chyba podziekuje za reszte na razie. Szczerze? Słabo był ten odcinek moim zdaniem, bez szału. I też jakoś szczególnie nie lubie sie tam udzielać, wole stronke TO <3![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | ja sie z nimi kiedyś kłóciłam na czacie, bo wszyscy hejtowali Lexi a ja ją lubiłam XD![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | No dokładnie, tam jest koło wzajemnej adoracji trochę, przyklaskują sobie wzajemnie tylko, a jak się z nimi nie zgadzasz to cię zaraz zjedzą. Dlatego się tam udzielać nie lubię i od chatu też stronię. Wolę społeczność oridżinalsową, inny poziom i ten mi pasuje ;p![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Ada, bo tam nie można lubić Lexi ;p![]() ![]() We stick together as one |
o - (0 sekund temu) | |
Iamgonnahate Wampir ![]() Posty: 456 Dołączył(a): Litry krwi: 550 | Bo my tę stronę tworzymy, ale mam nadzieję, że nie wypadamy równie chamsko i jednak się nie będą bali chętni udzielać ;p Przecież widać, że nawet w tym gronie się nie we wszystkim zgadzamy, a mimo to szanujemy. Ja też lubiłam Lexi, serio! :D Może z wyglądu ciut świnka, ale bardzo sympatyczna i żałowałam, że tak krótko pograła |
o - (0 sekund temu) | |
aurorarebekah Czarownica ![]() Posty: 571 Dołączył(a): Litry krwi: 2390 ![]() | Lexi to jebana dziwka i tyle w temacie. Wszystkie argumenty na plus nie mają znaczenia... bo nie XD![]() ,,It’s like you always say: If we stick together nothing can hurt us, Always and Forever.” ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
orydzynals Hybryda ![]() Posty: 312 Dołączył(a): Litry krwi: 435 ![]() | Jak się pojawiło to głosowanie na CC między SPN, TO i Luciferem(?) to na chacie zawrzała dyskusja, żeby głosować na cokolwiek, byle TO nie wygrało. Ja się osobiście za głowę złapałam, żenadłam i ręce mi opadły. Dziecinada straszna, a najgorsze jest to, że ci ludzie mają chyba w większości ponad 20 lat. No sorry, ale ja tego nie łapię XD Chyba jeszcze nie wkroczyłam na takie wyżyny intelektualne.![]() ![]() We stick together as one |