Forum Vampire Diaries & The Originals |
![]() | Lokalizacja: Forum > Film, kino i telewizja > 90210 |
o - (0 sekund temu) | |
_Ianowa_ Rada Nieumarłych ![]() Posty: 447 Dołączył(a): Litry krwi: 605 ![]() | Oglądał ktoś? ;]![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
hannah Czarownica ![]() Posty: 306 Dołączył(a): Litry krwi: 775 ![]() | oglądałam, ale właśnie zbieram się do obejrzenia po raz kolejny. części już nawet nie pamiętam :D. aaale, zakończenie było dla mnie kiepskie. ciężko mi powiedzieć kogo lubię, a kogo nie. no, może za wyjątkiem Ade, której nie lubię od początku do końca. ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Adria Pierwotny ![]() Posty: 1322 Dołączył(a): Litry krwi: 1450 ![]() | ja oglądałam stare BH90210, miało swój urok ;) Nowego widziałam jakiś jeden odcinek, przypadkiem. Ale widziałam na tumblrze, że Trevino w tym grał, moje pytanie brzmi - długo? czy kilka odcinków? jakie to odcinki? ;p![]() R.I.P. TYLER LOCKWOOD ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
hannah Czarownica ![]() Posty: 306 Dołączył(a): Litry krwi: 775 ![]() | a faktycznie, grał. na samym początku, w 1 sezonie. ale to raczej była mała rólka. ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
Adria Pierwotny ![]() Posty: 1322 Dołączył(a): Litry krwi: 1450 ![]() | ee, to nie warto oglądać. ;p Dzięki za info! ;)![]() R.I.P. TYLER LOCKWOOD ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
_Ianowa_ Rada Nieumarłych ![]() Posty: 447 Dołączył(a): Litry krwi: 605 ![]() | Tak tylko mała rola :) Ja też oglądałam. Pierwsze sezony w tv, a 4 i 5 skończyłam w necie. Ogólnie powiem, że serial przyjemny, jednak w piątym sezonie to już sie zaczynało każdy z każdym :D ale obejrzałam i mi się podobało. ;) Ja lubiłam Liama, Navida. Z dziewczyn chyba Silver najbardziej chodź wszystkie mnie czasami denerwowały :D Ade lubiłam na samym początku i końcu, i w związku z Navidem ;) ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
hannah Czarownica ![]() Posty: 306 Dołączył(a): Litry krwi: 775 ![]() | @Ianowa natchnęłaś mnie i oglądam 90210 jeszcze raz :D. niestety wszędzie lektor, więc zostaje mi oglądać po angielsku. Navid to zdecydowanie najlepsza postać męska. chociaż lubię też Dixa, niestety jakoś w 5 sezonie trochę mnie wkurzał z tą swoją karierą muzyczną. ale tak, Navid i Dixon naj :) kiedyś lubiłam Silver, ale później jej trochę odwaliło. za to Avy była świetna, szkoda że odeszła. wcześniej najbardziej lubiłam Annie, ale teraz, w tym 1 sezonie wydaje mi się trochę sztuczna. później jest zdecydowanie lepiej. najlepszy paring wg Ciebie? :) ![]() ![]() |
o - (0 sekund temu) | |
_Ianowa_ Rada Nieumarłych ![]() Posty: 447 Dołączył(a): Litry krwi: 605 ![]() | Zgadzam sie. Navid jest genialny, chyba właśnie to była wg. mnie najlepsza postać. O Ivy, Avy ( nie pamiętam jak się pisze xd ) ona była chyba najfajniejszą bohaterką w serialu. Niestety nie tą główną i na Niej serial się na skupiał w takim stopniu jak na innych dziewczynach. Navid i Adrianna oraz Liam i Annie, zdecydowanie. ;) chodź obie panie mnie denerwowały momentami, to wg mnie najlepsze paringi :) a twoje? :D Tak mi się przypomniało, lubiłam Naomi z tym kolesiem co mieszkał z Dixonem chwilę w piątym sezonie, od którego kupiła mieszkanie, fajnie mi razem wyglądali. Mnie też naszło na ponowne obejrzenie. :D serio nigdzie nie ma napisów? ;c Wiesz co Annie z 1 sezonu to ja wgl. tak średnio pamiętam :D dawno Go oglądałam ;)ale jak napisałam, chyba obejrzę Sobie 90210 jeszcze raz, kiedyś miałam ogromną fazę na to :D ![]() ![]() |